Czekoladowe chrupki

Przepis z programu Gotowanie dla dzieci z Luisem
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

Czekoladowe chrupki
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

1 tabliczka czekolady do gotowania

2 szklanki prażonego ryżu

margaryna

papierowe foremki

LODÓWKA do schłodzenia chrupków

 

 

Przygotowanie:


Najpierw trzeba umyć ręce, a potem połamać czekoladę na kawałki. Pamiętaj, żeby przy okazji nie zjeść całej czekolady! Teraz musisz odmierzyć dwie szklanki prażonego ryżu. Jeśli weźmiesz za dużo, możesz odsypać z powrotem, nie przejmuj się, w tym przepisie składniki nie muszą być dokładnie odmierzone.

powrót

Podobne przepisy

Banany z rusztu
Jacek Sikora
Przepis z programu Słodki drań (odc.22)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia kreolska
Creme brulee herbaciany
Bożena Sikoń
Przepis z programu Łakocie Bożeny Sikoń (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Mus z kiwi
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Maryla al dente (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Pascha
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 6 (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery, Potrawy wielkanocne
Panna cotta waniliowo-cytrynowa z malinami
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 5 (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia włoska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.