Curtis Stone

Ciepła sałatka z sarniną wędzoną na ciepło i kabaczkiem


Przepis z programu Surfing po menu 4 (odc.3)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania mięsne, Sałatki, sałaty i surówki
kuchnia świata: Kuchnia nowozelandzka (maoryska)

Ciepła sałatka z sarniną wędzoną na ciepło i kabaczkiem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

1 filet z sarniny

100ml oliwy z oliwek do obsmażenia

 

 

Przygotowanie:


Marynata
Podpraż wszystkie przyprawy i rozgnieć je w moździerzu. Odłóż jedną łyżeczkę, aby dodać ją potem do warzyw. Obsmaż sarninę na gorącej patelni, obtocz w przyprawach i obsmaż jeszcze raz żeby utworzyła się skorupka z przypraw.

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.