Chrupiące steki z miecznika

Przepis z programu Floyd w Indiach Madras (odc.5)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia indyjska

Chrupiące steki z miecznika
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0




Składniki:

cebula

świeży imbir

kurkuma

chilli

ocet

miecznik lub inna ryba (filety)



Przygotowanie:

Zmiksować cebulę i imbir na puree. Dodać kurkumę i chilli, wlać ocet i dokładnie wymieszać. W powstałej mieszance obtoczyć kawałki ryby i usmażyć je na patelni z obu stron.





© Keith Floyd

powrót

Podobne przepisy

Roladka ze świeżych warzyw
Przepis z programu Dietosfera (odc.10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Przekąski, Dania dietetyczne
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa, Kuchnia dietetyczna
Torcik z sardeli i endywii
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Zupa z karpia z rodzynkami
Gosia  Molska
Przepis z programu Babeczki wigilijne (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Zupy, Potrawy wigilijne, Potrawy na Boże Narodzenie
kuchnia świata: Kuchnia polska
Ryba po balijsku
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 51)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia indonezyjska
Sałatka śledziowa w formie sushi
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia polska
Kulebiak z sandacza we francuskim cieście
Adam Chrząstowski
Przepis z programu Adam po pracy (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Potrawy wielkanocne
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.