Kim McCosker

Chowder z łososiem i kukurydzą


Przepis z programu 4 składniki (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Zupy
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej

Chowder z łososiem i kukurydzą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

6 szklanek bulionu rybnego

400 g białych

słodkich ziemniaków

obranych i pokrojonych

225 g zmiksowanej kukurydzy

350 g wędzonego łososia

 

 

Przygotowanie:


Zagotuj ziemniaki z bulionem w rondlu, zmniejsz ogrzewanie i gotuj na małym ogniu do miękkości. Dodaj wędzonego łososia oraz kukurydzę i gotuj jeszcze 5 min. Podawaj na ciepło.

powrót

Podobne przepisy

Zupa z wołowiną i warzywami
Kinga Paruzel
Przepis z programu Z.U.P.A. 2 (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Zupy
Zupa z serem i gruszką
Kinga Paruzel
Przepis z programu Z.U.P.A. (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Zupy
Krupnik
Brygida Kosel
Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Zupy
kuchnia świata: Kuchnia polska
Szybka zupa gulaszowa z makaronem
Kinga Paruzel
Przepis z programu Z.U.P.A. (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Zupy

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.