Bażant z orzechami włoskimi, oliwkami i sałatką z granatu

Przepis z programu Pyszne weekendy Billa (odc. 7)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania mięsne

Bażant z orzechami włoskimi, oliwkami i sałatką z granatu
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

4 piersi bażanta

bez skóry

olej do smażenia

4 cienkie plastry pancetty

 

 

Przygotowanie:


Każdą pierś bażanta owiń pancettą, dopraw solą, pieprzem i odstaw.

powrót

Podobne przepisy

Indyk faszerowany owocami
Tomasz Jakubiak
Przepis z programu Jakubiak lokalnie 3 (odc. 10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Dania z indyka
Wieprzowina po andaluzyjsku
James  Martin
Przepis z programu Przysmaki Jamesa Martina (odc.14)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia hiszpańska
Kura w rosole
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 15)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Zupy
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Bigos
Przepis z programu Kudłacze na motorach - wokół Bałtyku (odc. 1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.