Roger Mooking

Bagietki z gorgonzolą


Przepis z programu Nuta egzotyki na co dzień (odc.25)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

Bagietki z gorgonzolą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0






Bagietki z gorgonzolą:

½ bagietki, pokrojonej w kromki

1 obrany ząbek czosnku

1 szklanka gorgonzoli



Bagietki z gorgonzolą:

Podgrzej piekarnik do temperatury 200°C. Blachę wyłóż pergaminem. Natrzyj czosnkiem kromki bagietki (z jednej strony). Nałóż kawałki gorgonzoli. Ułóż kromki bagietki na blasze. Wstaw do piekarnika. Zaczekaj, aż ser roztopi się (ok. 2 – 5 minut).





Opracowano na podstawie programu "Nuta egzotyki na co dzień".

powrót

Podobne przepisy

Carpaccio z łososia z koprem włoskim
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni Losoś i koper (odc.3)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania z ryb, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Pasztet z wątróbek
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.15)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Przekąski, Potrawy wielkanocne
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Puree marchewkowe na słodko
Antony Worrall Thompson
Przepis z programu Antony w Maroku (odc.7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia marokańska
Tartinki z oliwkami i orzechami
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 14)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.