Roger Mooking

Bagietki z gorgonzolą


Przepis z programu Nuta egzotyki na co dzień (odc.25)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

Bagietki z gorgonzolą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0






Bagietki z gorgonzolą:

½ bagietki, pokrojonej w kromki

1 obrany ząbek czosnku

1 szklanka gorgonzoli



Bagietki z gorgonzolą:

Podgrzej piekarnik do temperatury 200°C. Blachę wyłóż pergaminem. Natrzyj czosnkiem kromki bagietki (z jednej strony). Nałóż kawałki gorgonzoli. Ułóż kromki bagietki na blasze. Wstaw do piekarnika. Zaczekaj, aż ser roztopi się (ok. 2 – 5 minut).





Opracowano na podstawie programu "Nuta egzotyki na co dzień".

powrót

Podobne przepisy

Brzoskwinie gotowane z tymiankiem
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.20)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Jajka w pomidorach
Grzegorz  Łapanowski
Przepis z programu Ł'apetyt (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski, Dania dietetyczne
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Jaja a la flamenco
Gary  Mehigan
Przepis z programu Męski weekend (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sałatki, sałaty i surówki, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia meksykańska
Falafel z fasoli z sałatką
Jola Słoma
Przepis z programu Wiosenne ATELIER SMAKU (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Nachos z domową salsą
Emeril Lagasse
Przepis z programu Esencja smaku Emerila (odc.12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej, Kuchnia meksykańska
Obsmażane ogórki
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.