Antony Worrall Thompson

32.żabnica w kruszonym pieprzu z sosem koperkowo-musztardowym


Przepis z programu Sobota w kuchni (odc.32)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia brytyjska

32.żabnica w kruszonym pieprzu z sosem koperkowo-musztardowym
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

1 filet z ogona żabnicy bez skóry i ścięgna

2 łyżki oliwy do smażenia

3 łyżki kruszonego czarnego pieprzu

sól

 

 

Przygotowanie:


Lekko osolony filet z żabnicy obtoczyć w kruszonym pieprzu i wstawić do lodówki.

powrót

Podobne przepisy

Barramundi z miso i imbirem
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
Zapiekany łosoś z brokułami
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
Grawlax z łososia z buraczkami
Adriana Marczewska
Przepis z programu Ślinotok (odc. 1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
Zapiekanka rybna pachnąca dymem z serem ricotta
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Zapiekanki
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Grillowany ostrobok i tabule z kalafiora i brokułu
David Gaboriaud
Przepis z programu David w Europie 2 (odc. 15)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia hiszpańska
Śledzie pod pierzynką
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.22)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Potrawy wigilijne, Potrawy na Boże Narodzenie
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.