Antony Worrall Thompson

14.de volaille


Przepis z programu Sobota w kuchni (odc.14)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska

14.de volaille
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

4 piersi z kurczaka

3 jajka

roztrzepane

200g bułki tartej

olej roślinny

do smażenia na głębokim tłuszczu

1 cytryna

przekrojona wzdłuż na ćwiartki

 

 

Przygotowanie:

kładniki
4 piersi z kurczaka
3 jajka, roztrzepane
200g bułki tartej
olej roślinny, do smażenia na głębokim tłuszczu
1 cytryna, przekrojona wzdłuż na ćwiartki

powrót

Podobne przepisy

Rostbef z szalotkami marynowanymi w soku z buraków
Adriana Marczewska
Przepis z programu Ślinotok (odc. 11)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
Kotlety schabowe
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 2 (odc. 1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia polska
Greckie grillowane jagnięce souvlaki
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Dania z jagnięciny i baraniny
kuchnia świata: Kuchnia grecka
Udziec jagnięcy z czosnkiem i musztardą
Adam Chrząstowski
Przepis z programu Adam po pracy 3 (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.