Antony Worrall Thompson

09.croissanty z kiełbaskami chipolata


Przepis z programu Sobota w kuchni (odc.9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

09.croissanty z kiełbaskami chipolata
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

12 kiełbasek chipolata

usmażonych i schłodzonych

2 opakowania po 240 g schłodzonego ciasta francuskiego

2 łyżki stołowe sosu cebulowego

1 żółtko

sól

 

 

Przygotowanie:


Rozgrzać piekarnik do 200 stopni. Otworzyć opakowanie ciasta, pokroić na 6 trójkątów. Na środku każdego nałożyć nieco sosu cebulowego. Po

powrót

Podobne przepisy

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.