Widelcem po mapie

przepisy internautów >>

Wiosenna sałatka

dodany 26.04.2007 16:04 przez raf

nazwa oryg.: SAŁATKA WIOSENNA

rodzaj dania: sałaty, surówki

kuchnia: Kuchnia polska

trudność: łatwe

Składniki:
pęczek rzodkiewek
długi ogórek
cebulka zielona
ser żółty
kilka jajek ugotowanych na twardo
majonez

Przygotowanie:
Rzodkiewki, ogórek i ser żółty kroimy w średnio dużą kostkę i wsypujemy do miski. Cebulkę zieloną kroimy na średnio duże kawałeczki (zielona część cebuli), jajka pokroić w drobną kostkę i również dodać do miski. Na koniec dodać majonez.

Redakcja serwisu www.kuchniaplus.pl nie ponosi odpowiedzialności za przepisy i zdjęcia zamieszczone przez internautów z tytułu ewentualnego naruszenia praw osobistych i autorskich osób trzecich.

Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl