Widelcem po mapie

przepisy internautów >>

Szparażki

dodany 21.03.2010 21:42 przez cukrzyk

rodzaj dania: przekąski

kuchnia: Kuchnia polska

liczba osób: 4

trudność: łatwe

Składniki:
szparagi
ser żółty
ser biały (w plastrach)
szynka
parówki

Przygotowanie:
Zawijamy szparagi w biały ser, w środek wkładamy plasterek szyneczki. Parówki zawijamy w żółty ser i zapiekamy (UWAGA! SZPARAGÓW NIE ZAPIEKAMY, no chyba, że ktoś chce sprawdzić jak to będzie to niech zapiecze i da znać ;-) )

Jakby się ktoś nie mógł połapać to zapraszam na mojego videobloga, tam jest videoprzepis - www.pjaszczuk.blogspot.com

Redakcja serwisu www.kuchniaplus.pl nie ponosi odpowiedzialności za przepisy i zdjęcia zamieszczone przez internautów z tytułu ewentualnego naruszenia praw osobistych i autorskich osób trzecich.

Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl