Widelcem po mapie

przepisy internautów >>

Pierożki unijnePierożki unijne

dodany 18.01.2010 16:36 przez cukrzyk

rodzaj dania: pierogi

kuchnia: Inne

liczba osób: 2

trudność: łatwe

Składniki:
suszone na słońcu pomidory, 5 sztuk
ser feta, 1 paczka
szpinak mrożony, 1 paczka
przyprawy, do smaku

Przygotowanie:
Przepis na farsz
Nagrałem do tego także viudeoprzepis. Znajdziecie go na www.pjaszczuk.blogspot.com

1. Rozmrażamy szpinak. Ser Feta kroimy w kostkę. Pomidory suszone kroimy drobno.

2. Do garnka wrzucamy szpinak, ser feta i pomidory suszone. Gotujemy do uzyskania jednolitej masy.

3. Przyprawiamy do smaku. Studzimy.

4. Nadziewamy pierożki.

Redakcja serwisu www.kuchniaplus.pl nie ponosi odpowiedzialności za przepisy i zdjęcia zamieszczone przez internautów z tytułu ewentualnego naruszenia praw osobistych i autorskich osób trzecich.

Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl