Widelcem po mapie

przepisy internautów >>

Pasta z tuńczyka

dodany 22.06.2007 23:47 przez Pluskwa

rodzaj dania: inne

kuchnia: Kuchnia polska

liczba osób: 6

trudność: łatwe

Składniki:
2 puszki tuńczyka w zalewie własnej
2 jajaka
szczypior
2 ogórki kiszone
kukurydza konserwowa
sól, pieprz
majonez

Przygotowanie:
Tuńczyka odcedzamy, jajka gotujemy na twardo i kroimy w kosteczkę. Szczypiorek siekamy, ogórki kroimy w kosteczkę. Wszystkie składniki plus kukurydza mieszamy w miseczce, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, dodajemy majonez. Podajemy z chlebkiem lub bez niczego. Palce lizać:)

Redakcja serwisu www.kuchniaplus.pl nie ponosi odpowiedzialności za przepisy i zdjęcia zamieszczone przez internautów z tytułu ewentualnego naruszenia praw osobistych i autorskich osób trzecich.

Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl