Widelcem po mapie

przepisy internautów >>

Nadziewane pieczarki

dodany 15.03.2010 10:34 przez cukrzyk

rodzaj dania: przekąski

kuchnia: Kuchnia polska

liczba osób: 1

trudność: łatwe

Składniki:
parówki
pestki słonecznika
papryczka jalapeno
szparagi
żółty ser

Przygotowanie:
Parówki przecinamy na pół. (zobacz jak na filmie ;-))Wydrążamy korytko w jednej części. Umieszczamy w korytku nadzienie, posypujemy serem, przykładamy drugą częścią parówki.
Zapiekamy w piekarniku. Zajadamy się, aż uszy się nam trzęsą ;-)

Videoprzepis na moim blogu www.pjaszczuk.blogspot.com

Redakcja serwisu www.kuchniaplus.pl nie ponosi odpowiedzialności za przepisy i zdjęcia zamieszczone przez internautów z tytułu ewentualnego naruszenia praw osobistych i autorskich osób trzecich.

Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl