Widelcem po mapie

przepisy internautów >>

Koktajl jogurtowo-ziołowy

dodany 29.08.2012 16:57 przez kasia1999

rodzaj dania: przekąski

kuchnia: Kuchnia włoska

trudność: łatwe

Składniki:
pęczek natki pietruszki,
pęczek koperku,
pęczek szczypiorku,
2 liski szałwii,
2 listki melisy,
2 łyżeczki suszonego estragonu,
30 oliwek z nadzieniem paprykowym,
350 g jogurtu naturalnego typu light,
kilka kropli sosu tabasco,
szczypta soli.

Przygotowanie:
Wrzucić do naczynia pietruszkę, koperek, szałwię, melisę, estragon, oliwki. Wszystko to posiekać. Następnie dodać szczypiorek, jogurt, sól, pieprz, tabasco i wymieszać. Koktajl przelać do szklanek

Redakcja serwisu www.kuchniaplus.pl nie ponosi odpowiedzialności za przepisy i zdjęcia zamieszczone przez internautów z tytułu ewentualnego naruszenia praw osobistych i autorskich osób trzecich.

Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl