Kanapka z jajkiem na twardo, burakiem i anchois

Kanapka z jajkiem na twardo, burakiem i anchois
Oceń przepis:
33 ocen Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Doskonałe trio (odc. 1)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Ilość osób:
2

Przygotowanie:

Składnki:
2 jajka na twardo
3 ugotowane buraki
6 filetów anchois
2 kromki chleba
2 łyżki majonezu

Przygtowanie:
Obrać jajka ze skorupki, posiekać i wymieszać z majonezem. Posmarować chleb majonezem z jajkiem. Położyć na wierzchu cienkie plastry buraków. Udekorować anchois.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA