Widelcem po mapie
 

prowadzący Kuchni+

Hugh Fearnley-Whittingstall

Hugh Fearnley-Whittingstall zaczynał karierę kucharza w River Cafe, jest pisarzem i prezenterem telewizyjnym, znanym ze swojej kampanii na rzecz "prawdziwego jedzenia". Książki jego autorstwa i serie telewizyjne przyniosły mu niezwykłą popularność. Jest patronem National Farmers' Retail and Markets Association (FARMA), prowadzi też swoją autorską rubrykę poświęconą kulinariom w magazynie Guardian's Weekend. Jest założycielem organizacji River Cottage, promującej życie blisko natury i zdrową żywność. Hugh Fearnley-Whittingstall może być postrzegany jako postać nieco ekscentryczna, zwłaszcza po zetknięciu się z jego książkami, w których opisuje np. jak najłatwiej upolować i najlepiej przyrządzić ogrodowego gołębia lub wiewiórkę... Jednak poza mało praktycznymi poradami, można w jego publikacjach znaleźć wiele informacji o życiu na wsi i zmianie swojego życia na lepsze.

Programy:
Bitwa na noże i widelce
Boże Narodzenie w River Cottage
Kuchnia dzika z natury
Lato w River Cottage
Opowieści z River Cottage
Powrót do River Cottage
River Cottage - aż do pestki
River Cottage na zawsze
River Cottage: Australia
Spojrzenie z River Cottage
Ucieczka do River Cottage
Wiosna w River Cottage
Wyprawy z River Cottage
Z dala od River Cottage