Widelcem po mapie
 

prowadzący Kuchni+

Anthony Bourdain

Tony Bourdain, urodzony w 1956, absolwent CIA (Culinary Institute of America), przeszedł wszystkie szczeble kariery kucharskiej, od pomywacza do szefa kuchni w znakomitej nowojorskiej restauracji "Brasserie Les Halles". Jest autorem kryminałów oraz książek kulinarnych i "kuchennych", czyli ukazujących pracę w kuchni od kuchni (m.in. Bone in the Throat, Gone Bamboo, Typhoid Mary, Cook's Tour: In Search of the Perfect Meal, Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook, The Nasty Bits). Książka "Kill Grill. Restauracja od kuchni" została wydana w 23 krajach i stałą się światowym bestsellerem. Jego teksty publikował m.in. "New York Times", "The Times", "Observer", "Independent". Bourdain, oprócz programu "Anthony Bourdain: bez rezerwacji", znany jest też z serii "Podróż kucharza" i "Anthony Bourdain - miejsca nieznane".

Programy:
Anthony Bourdain - miejsca nieznane
Anthony Bourdain - miejsca nieznane 2
Anthony Bourdain - miejsca nieznane 3
Anthony Bourdain - miejsca nieznane 4
Anthony Bourdain - miejsca nieznane 5
Anthony Bourdain: bez rezerwacji
Anthony Bourdain: Bez rezerwacji 4
Anthony Bourdain: Bez rezerwacji 5
Anthony Bourdain: Bez rezerwacji 6
Anthony Bourdain: bez rezerwacji 7
Anthony Bourdain: bez rezerwacji 8
Podróż kucharza