#AKCJAIMPROWIZACJA Akcja Improwizacja LURPAK

wideo z programu

program tv >>

ABC GOTOWANIA

magazyn, Polska, 2013, 25 min min

pozycja w rankingu: 31

suma głosów: 6.228

średnia głosów: 4,13

odsłon: 262637

"ABC GOTOWANIA" to autorska produkcja kuchni+. Program prowadzony przez Marietę Marecką w krótki i przystępny sposób prezentuje interesujące i praktyczne porady, z którymi powinien zapoznać się każdy amator gotowania. Program to wyjątkowy telewizyjny elementarz dla każdego, kto zaczyna przygodę z kuchnią.

Marieta Marecka to znana widzom kuchni+ uczestniczka i laureatka "Warsztatów smaku kuchni+", która poprowadziła jeden z odcinków programu "Warsztaty smaku kuchni+: wyjadacze". Prowadząca przedstawi przydatne w kuchni ciekawostki i porady, które każdy z widzów będzie mógł zastosować w praktyce.

ostatnie komentarze >>

20.11.2015 18:58

 

Warto skorzystać z wyszukiwarki przepisów - można spróbować np. po słowie bułeczki, bułki. Przepisy z konkretnego programu
najłatwiej znaleźć przez wyszukiwarkę - wybieramy opcję Zaawansowane, a następnie selekt Program (tu wybieramy tytuł i serię
programu). Jeśli nie pamiętamy, który to był sezon, szukamy po nazwisku Prowadzącej.

rzviro

postów: 178

20.11.2015 16:56

Baki napisała 20.11.2015 15:19:
Proszę o pomoc w znalezieniu przepisu...Kilka tygodni temu podała Pani przepis na bułeczki z cebulą i orzechami oraz innymi składnikami. Niestety nie potrafię znaleźć tego przepisu w spisie. Będę wdzięczna za informację i przepis.
W programie tv na tej stronce wybierz "ABC" i po lewej stronie są przepisy z programu. Powinno tam być

Baki

postów: 1

20.11.2015 15:19

Proszę o pomoc w znalezieniu przepisu...Kilka tygodni temu podała Pani przepis na bułeczki z cebulą i orzechami oraz innymi składnikami. Niestety nie potrafię znaleźć tego przepisu w spisie. Będę wdzięczna za informację i przepis.

Tomik

postów: 1

20.11.2015 10:09

Witam,

Mam takie pytanie do admina. Czy istnieje możliwość oglądnięcia wszystkich sezonów ABC GOTOWANIA online odpłatnie?
Czy taka możliwość nie istnieje bo odcinki są wyświetlane tylko w tv i sieciach kablowych wybiórczo według programu.

Z góry dzięki za odpowiedzi pozdrawiam

jacekw57

postów: 7

24.08.2015 10:38

Witam Panią,
widziałem ostatni Pani program o podrobach w kuchni. Zawsze zastanawiałem się, jak przygotować serca z kurczaków, tzn czy usuwać krew z wnętrza serca czy nie? Kilka razy próbowałem w domu czyścić serca ale to bardzo czasochłonne. Trzeba każdą sztukę przekroić i wygrzebać wszystkie skrzepy. W programie Pani tylko okroiła serca bez usuwania krwi z wewnątrz. Proszę mi powiedzieć czy rzeczywiście usuwanie tej wewnętrznej krwi jest zbędne? Czy Pani nigdy tego nie robi? Czy to nie psuje wyglądu serc podczas konsumpcji powodując, że potrawa staje się nieapetyczna?
Będę bardzo wdzięczny za jakąś podpowiedź, bo z problemem tym borykam się od dawna a jak dotąd nie udało mi się znaleźć żadnych informacji na ten temat w internecie.
Pozdrawiam serdecznie
Jacek Wróblewski