Widelcem po mapie

Aktualności kuchni+

Warszawa, 14.03.2017

Wiosenny powiew inspiracji w Kuchni+, Domo+ i Planete+
Produkcje własne Kuchni+, Domo+ i Planete+ całkowicie odmienią tegoroczną wiosnę. Nową ...

Warszawa, 14.02.2017

Niecodzienne obiady na co dzień w drugim sezonie „365 obiadów Mariety Mareckiej”
Frittata z tego, co znajdziemy w lodówce, sorbet ananasowy z szampanem ...

Warszawa, 27.01.2017

Weź udział w konkursie i wystąp w hicie Kuchni+ „Zielona rewolucja Marty Dymek”
Marta Dymek, autorka popularnego bloga Jadłonomia, poszukuje 12 gości specjalnych do ...

Warszawa, 09.11.2016

Kuchnia+ celebruje 10. urodziny i zwraca uwagę na problem marnowania jedzenia
Przedstawiciele świata kulinariów, mody, filmu, muzyki, sportu i mediów licznie przybyli ...

Warszawa, 22.09.2016

„Jakubiak – z miłości do lokalności”. Rozkochaj się w polskich smakach z Kuchnią+
Jak powstaje kapusta kiszona z Charsznicy, sok z czarnego bzu, konfitury ...

Warszawa, 04.08.2016

Premiera „365 obiadów Mariety Mareckiej”, czyli rozpoczęcie roku kulinarnego Kuchni+
Kto nie stanął nigdy przed dylematem, co przygotować na obiad, niech ...

Aktualności kulinarne

9 lutego 2015

Konferencja miesięcznika Food Service

"Czas na rozwiązania. Rozgryzamy problemy polskiej gastronomii" - to tytuł kolejnej konferencji organizowanej przez miesięcznik "Food Service". 19 lutego 2015 roku w Hotelu Regent w Warszawie, spotkamy się w gronie praktyków, aby podzielić się wiedzą o tym, jak radzić sobie z codziennymi problemami prowadząc firmę w realiach polskiej gastronomii i jakich błędów unikać, aby nie tracić pieniędzy.

Program konferencji podzielony jest na bloki tematyczne, w których omawiane będą problemy dotyczące pięciu najważniejszych obszarów branży HoReCa: Kuchnia i Serwis, Dostawcy i Produkt, Wizerunek, Finanse oraz Marketing.

Prelegenci biorący udział w panelu podzielą się informacjami m.in. na temat doboru najlepszych pracowników, utrzymaniu wysokiej jakości posiłków bez nadwyrężania budżetu, sprawnym zarządzaniu finansami, ratowaniu wizerunku swojej firmy czy nowego spojrzenia na marketing w gastronomicznym biznesie.

Pełna lista prelegentów znajduje się na:
http://www.konferencje.media.com.pl/czasnarozwiazania/prelegenci.php
Konferencję poprowadzi Agata Godlewska redaktor prowadząca miesięcznika "Food Service".

Do uczestnictwa w konferencji zapraszamy właścicieli i menadżerów restauracji, szefów kuchni, przyszłych restauratorów, agencje PR, firmy zaopatrujące sektor HoReCa, media związane z profesjonalną gastronomią oraz osoby zainteresowane tematyką kulinarną pragnące rozwijać się zawodowo w tej branży.

Więcej informacji na stronie:
www.konferencje.media.com.pl/czasnarozwiazania
powrót