Widelcem po mapie

Aktualności kuchni+

Warszawa, 06.10.2017

Rewolucja wraca do kuchni. „Zielona rewolucja Marty Dymek 5” premierowo w Kuchni+
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? W kuchni Marty ...

Warszawa, 25.09.2017

Wybierz się w podróż po smakach jesieni z Kuchnią+
Jesienią w Kuchni+ zagoszczą smaki i aromaty z najróżniejszych zakątków świata. ...

Warszawa, 14.03.2017

Wiosenny powiew inspiracji w Kuchni+, Domo+ i Planete+
Produkcje własne Kuchni+, Domo+ i Planete+ całkowicie odmienią tegoroczną wiosnę. Nową ...

Warszawa, 14.02.2017

Niecodzienne obiady na co dzień w drugim sezonie „365 obiadów Mariety Mareckiej”
Frittata z tego, co znajdziemy w lodówce, sorbet ananasowy z szampanem ...

Warszawa, 27.01.2017

Weź udział w konkursie i wystąp w hicie Kuchni+ „Zielona rewolucja Marty Dymek”
Marta Dymek, autorka popularnego bloga Jadłonomia, poszukuje 12 gości specjalnych do ...

Warszawa, 09.11.2016

Kuchnia+ celebruje 10. urodziny i zwraca uwagę na problem marnowania jedzenia
Przedstawiciele świata kulinariów, mody, filmu, muzyki, sportu i mediów licznie przybyli ...

Aktualności kulinarne

7 kwietnia 2015

II Ogólnopolski Konkurs Fotografii Kulinarnej

Zapraszamy wszystkich, dla których fotografia kulinarna jest pasją!

Nieważne, że nie potrafisz gotować - ważne, że jesteś profesjonalnym fotografem, uzdolnionym blogerem kulinarnym lub amatorem - pasjonatem fotografowania. W konkursie liczy się pomysł na zdjęcie i technika wykonania.Masz szansę zdobyć wspaniałe nagrody oraz wypromować siebie i swoje fotografie w środowisku HoReCa i stać się najlepszym fotografem kulinarnym w Polsce!

W tegorocznej edycji Konkursu przewidziano 3 kategorie, z której jedna będzie skierowana wyłącznie do profesjonalistów, druga do blogerów kulinarnych, a trzecia do amatorów - pasjonatów fotografowania.


Nagrody:
1. 3 x Aparat Olympus E-M10;
2. Bony rabatowe na zakupy w sklepie shop.olympus.pl;
3. Promocja usług fotograficznych laureata na łamach najlepszych kulinarnych i fotograficznych czasopism branżowych.

Uwaga! Jury wyłoni tylko JEDNEGO LAUREATA z każdej kategorii konkursowej!

Branża HoReCa ma ogromne oczekiwania wobec profesjonalnych fotografów. Prawidłowo wykonane i przygotowane zdjęcie jest głównym narzędziem marketingowym w rękach restauracji, hoteli oraz producentów produktów spożywczych, portali i blogów oraz wydawnictw kulinarnych. Z uwagi na fakt, iż wszelkie płaszczyzny, na których można promować kulinaria i żywność cieszą się ogromną popularnością, zaistniała potrzeba wyłonienia i nagrodzenia najzdolniejszych fotografów w tej dziedzinie sztuki.
Krzysztof Szulborski
Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, restaurator, autor książek kulinarnych, redaktor naczelny miesięcznika AKADEMIA KULINARNA

Szczegóły: www.kucharze.pl
powrót