Widelcem po mapie

Aktualności kuchni+

Warszawa, 14.03.2017

Wiosenny powiew inspiracji w Kuchni+, Domo+ i Planete+
Produkcje własne Kuchni+, Domo+ i Planete+ całkowicie odmienią tegoroczną wiosnę. Nową ...

Warszawa, 14.02.2017

Niecodzienne obiady na co dzień w drugim sezonie „365 obiadów Mariety Mareckiej”
Frittata z tego, co znajdziemy w lodówce, sorbet ananasowy z szampanem ...

Warszawa, 27.01.2017

Weź udział w konkursie i wystąp w hicie Kuchni+ „Zielona rewolucja Marty Dymek”
Marta Dymek, autorka popularnego bloga Jadłonomia, poszukuje 12 gości specjalnych do ...

Warszawa, 09.11.2016

Kuchnia+ celebruje 10. urodziny i zwraca uwagę na problem marnowania jedzenia
Przedstawiciele świata kulinariów, mody, filmu, muzyki, sportu i mediów licznie przybyli ...

Warszawa, 22.09.2016

„Jakubiak – z miłości do lokalności”. Rozkochaj się w polskich smakach z Kuchnią+
Jak powstaje kapusta kiszona z Charsznicy, sok z czarnego bzu, konfitury ...

Warszawa, 04.08.2016

Premiera „365 obiadów Mariety Mareckiej”, czyli rozpoczęcie roku kulinarnego Kuchni+
Kto nie stanął nigdy przed dylematem, co przygotować na obiad, niech ...

Aktualności kulinarne

Warszawa,15 marca 2016

Food Service stawia na ludzi

Już po raz trzeci zapraszamy na spotkanie w gronie najbardziej doświadczonych, przedsiębiorczych i ambitnych praktyków branży HoReCa w Polsce. Food Service Summit 2016 odbędzie się 31 marca 2016 roku w Sofitel Warsaw Victoria Hotel w Warszawie. Tematem przewodnim tegorocznej konferencji będą ludzie, bo to relacje między nimi budują sukces biznesu restauracyjnego. Kuchnia+ jest patronem medialnym wydarzenia.

Oprócz bloku wykładowego, nowością będą warsztaty dla sommelierów, restauratorów i menedżerów, podczas których położymy nacisk na edukację i wiedzę praktyczną związaną z zarządzaniem zespołem.

W programie także "Debata ligi mistrzów", w której omówimy zjawisko oceny restauracji przez uczestników rynku gastronomicznego - gości, krytyków kulinarnych, autorów przewodników, blogerów, etc. oraz "Ring" - gorąca dyskusja producentów, dostawców, szefów kuchni i restauratorów o tym jak pogodzić interesy dostawców i odbiorców w kontekście ceny, dostępności i jakości produktów. Dzień zakończy wieczorne after party dla wszystkich uczestników konferencji.

Do udziału w wydarzeniu zachęcamy właścicieli i menedżerów restauracji, szefów kuchni, sommelierów, przyszłych restauratorów, agencje PR, firmy zaopatrujące sektor HoReCa, media związane z profesjonalną gastronomią oraz osoby zainteresowane tematyką kulinarną pragnące rozwijać się zawodowo w tej branży.

Wśród prelegentów m.in.:
- Tomasz Jakubiak, właściciel restauracji Gar Jakubiaka, prowadzący program "Jakubiak rodzinnie" w Kuchni+, autor książek kulinarnych
- Grzegorz Kłos, właściciel restauracji Ed Red oraz sieci Fabryka Pizzy
- Michał Kuter, właściciel i szef kuchni restauracji A Nóż Widelec
- Grzegorz Łapanowski, kucharz i dziennikarz kulinarny, właściciel Food Lab Studio - Daniel Pawełek, właściciel restauracji Butchery & Wine, Brasserie Warszawska oraz Rozbrat 20
- Andrzej Polan, właściciel restauracji Mała Polana Smaków, prowadzący programy w Kuchni+ oraz "Dzień Dobry TVN"
- Ewa "Malika" Szyc-Juchnowicz, właścicielka i szefowa kuchni restauracji Malika

Sylwetki wszystkich prelegentów przedstawione są na: http://www.konferencje.media.com.pl/foodservicesummit/prelegenci.php

Szczegółowy program konferencji dostępny jest na: http://www.foodservicesummit.pl/program.php

Organizatorem konferencji jest wydawnictwo VFP Communications, wydawca m.in. magazynów "Food Service", "Handel", "Media & Marketing Polska".

Kontakt w sprawie biletów:
Anna Pastor
tel.: 22 514 65 67
anna.pastor@media.com.pl

Bilety także do nabycia online http://sklep.media.com.pl/index.php?tryb=2&id=114&id_p=1534
powrót