Widelcem po mapie

Aktualności kuchni+

Warszawa, 14.03.2017

Wiosenny powiew inspiracji w Kuchni+, Domo+ i Planete+
Produkcje własne Kuchni+, Domo+ i Planete+ całkowicie odmienią tegoroczną wiosnę. Nową ...

Warszawa, 14.02.2017

Niecodzienne obiady na co dzień w drugim sezonie „365 obiadów Mariety Mareckiej”
Frittata z tego, co znajdziemy w lodówce, sorbet ananasowy z szampanem ...

Warszawa, 27.01.2017

Weź udział w konkursie i wystąp w hicie Kuchni+ „Zielona rewolucja Marty Dymek”
Marta Dymek, autorka popularnego bloga Jadłonomia, poszukuje 12 gości specjalnych do ...

Warszawa, 09.11.2016

Kuchnia+ celebruje 10. urodziny i zwraca uwagę na problem marnowania jedzenia
Przedstawiciele świata kulinariów, mody, filmu, muzyki, sportu i mediów licznie przybyli ...

Warszawa, 22.09.2016

„Jakubiak – z miłości do lokalności”. Rozkochaj się w polskich smakach z Kuchnią+
Jak powstaje kapusta kiszona z Charsznicy, sok z czarnego bzu, konfitury ...

Warszawa, 04.08.2016

Premiera „365 obiadów Mariety Mareckiej”, czyli rozpoczęcie roku kulinarnego Kuchni+
Kto nie stanął nigdy przed dylematem, co przygotować na obiad, niech ...

Aktualności kulinarne

19 kwietnia 2013

Dieta Agaty

Nakładem Wydawnictwa Publicat ukazała się "Dieta Agaty" autorstwa Agaty Jędraszczak, doskonale znanej naszym widzom. kuchnia+ jest patronem medialnym książki. Zapraszamy do lektury i udziału w konkursie, który rozpocznie się 22 kwietnia.

"Dieta Agaty" to 120 przepisów na zdrowe, smaczne i niskokaloryczne potrawy. Znajdziesz tu pomysły na śniadania, przekąski, sałatki, zupy, dania główne, desery, napoje. Nie obawiaj się jednak restrykcyjnej diety pełnej zakazów i ograniczeń. Nie musisz rezygnować z ciast, hamburgerów czy makaronów. Z "Dietą Agaty" poznasz ich mniej kaloryczne, zdrowsze wersje. Kuchnia Agaty pachnie ziołami, kusi kolorami, zachęca do gotowania wartościowych i pysznych potraw. Jeśli cenisz dobrą, zdrową kuchnię i dbasz o sylwetkę, dołącz do nas!

Powiedzieć, że lubię gotować, to za mało. Ja to po prostu uwielbiam! Moja przygoda z gotowaniem rozpoczęła się od przyrządzania przysmaków dla rodziny i przyjaciół, następnie zaczęłam dzielić się przepisami z czytelnikami bloga kuchniaagaty.pl. Po jakimś czasie doszło do tego prowadzenie programu telewizyjnego na antenie kuchnia+. W końcu stanęłam przed wcale nie najłatwiejszym zadaniem napisania książki kucharskiej.

Agata Jędraszczak
powrót