Widelcem po mapie

Aktualności kuchni+

Warszawa, 06.10.2017

Rewolucja wraca do kuchni. „Zielona rewolucja Marty Dymek 5” premierowo w Kuchni+
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? W kuchni Marty ...

Warszawa, 25.09.2017

Wybierz się w podróż po smakach jesieni z Kuchnią+
Jesienią w Kuchni+ zagoszczą smaki i aromaty z najróżniejszych zakątków świata. ...

Warszawa, 14.03.2017

Wiosenny powiew inspiracji w Kuchni+, Domo+ i Planete+
Produkcje własne Kuchni+, Domo+ i Planete+ całkowicie odmienią tegoroczną wiosnę. Nową ...

Warszawa, 14.02.2017

Niecodzienne obiady na co dzień w drugim sezonie „365 obiadów Mariety Mareckiej”
Frittata z tego, co znajdziemy w lodówce, sorbet ananasowy z szampanem ...

Warszawa, 27.01.2017

Weź udział w konkursie i wystąp w hicie Kuchni+ „Zielona rewolucja Marty Dymek”
Marta Dymek, autorka popularnego bloga Jadłonomia, poszukuje 12 gości specjalnych do ...

Warszawa, 09.11.2016

Kuchnia+ celebruje 10. urodziny i zwraca uwagę na problem marnowania jedzenia
Przedstawiciele świata kulinariów, mody, filmu, muzyki, sportu i mediów licznie przybyli ...

Aktualności kulinarne

Warszawa,13 stycznia 2014

Czas na zmiany - czyli oryginalność i świeżość w promowaniu gastronomii

23 stycznia 2014 r. w hotelu Sheraton w Warszawie pod egidą miesięcznika "Food Service" odbędzie się konferencja "Czas na zmiany - czyli oryginalność i świeżość w promowaniu gastronomii".

Będzie to pierwsze tak prestiżowe spotkanie liderów opinii branży gastronomicznej w Polsce. Do poprowadzenia wykładów oraz udziału w panelach dyskusyjnych zaproszenie przyjęli m.in.: Adam Chrząstowski, szef kuchni restauracji Ancora; Marta Gessler, właścicielka restauracji Qchnia Artystyczna; Agnieszka Kręglicka, współwłaścicielka Kręgliccy - Restauracje i Catering; Ola Lazar, założycielka Gastronauci.pl; Joanna Ochniak, Women in WACS. Lista prelegentów i panelistów znajduje się na stronie www konferencji.

W programie - bloki tematyczne dotyczące różnych obszarów gastronomii:
Czas na PR - o nowoczesnej komunikacji marketingowej w gastronomii
Czas na współpracę - dostawca i restauracja - partnerstwo w marketingu gastronomicznym
Czas na świat - najnowsze trendy w marketingu gastronomicznym na świecie
Czas na wnętrze - projektowanie komunikacji wizualnej w gastronomii: wnętrze, lokalizacja, design
Czas na internet - projektowanie komunikacji internetowej: social media, blogi, www
Czas na edukację - zagraniczne szkolenia dla polskich szefów polskich kuchni - dlaczego warto?
Czas na ludzi - budowanie wizerunku szefa w mediach
Czas na miejsce - kulinarny marketing regionu



Konferencja skierowana jest do właścicieli restauracji i hoteli, managerów, szefów kuchni, specjalistów ds. marketingu gastronomicznego, przedstawicieli producentów i dostawców branży HoReCa oraz przedstawicieli mediów związanych z tematyką kulinarną, dziennikarzy i blogerów.



Scenariusz konferencji i prowadzenie: Agnieszka Małkiewicz (AM HoReCa Communications) i Agata Godlewska ("Food Service").
Organizatorem konferencji jest firma VFP Communications, wydawca miesięczników: "Food Service", "Handel", "Media & Marketing Polska" oraz dostawca informacji online.

Szczegóły organizacyjne oraz warunki uczestnictwa w konferencji znajdują się na: www.konferencje.media.com.pl/czasnazmiany

powrót